Rozárčino mlsání

Rozárčino mlsání
Nedašovská 6, Praha 5 - Zličín, 155 21
777 844 669
info@rozarcino-mlsani.cz
https://rozarcino-mlsani.cz

Kazdý všední den 10-18 hod, příp. dle dohody.

Jsme malé rodinné pekařství v Praze na Zličíně, které se specializuje na výrobu zdravějšího mlsání a mlsání pro osoby se sníženou snášenlivostí na lepek a pro vegany.
Pečeme slané i sladké, 99% naší produkce je vhodné pro vegany a je vyráběno z BIO surovin. Ke slazení používáme třtinovou šťávu a sirupy. Běžně pro vegany nabízíme např.:
a/ slané:
- italská focaccia z bezlepkové mouky se sušenými rajčaty/černými olivami
- chia bulka (alternativa k housce
b/ sladké
- marokánky
- marokánky máčené v 80% hořké čokoládě
- sušenky s chia semínek s brusinkami
- linecké sušenky s BIO marmeládou
- kokosky
- cukrářské piškoty
c/ na objednávku
- dorty
- koláče (svatební)
- sezonní produkty (vánoční cukroví, velikonoční beránky atp)

V naší prodejně, která je s pekárnou spojena, máme poměrně širokou nabídku dalších výrobků, mj. bonbónů z želatiny BioBon, od Rakouského výrobce PEZ Int. Bonbony BioBon jsou zdravější alternativou běžných tzv. gumových medvídků a dva druhy jsou dokoce ve variantě vegan.

Více ukázek z našeho sortimentu na fcb: https://www.facebook.com/rozarkascake

Ocitli jste se tu poprvé? Vegmania je web věnovaný propagaci rostlinné stravy. Přečíst si tu můžete články, recepty, slovníček pojmů a surovin. Součástí je i katalog vegetariánských a veganských restaurací, bister i kaváren nebo obchůdků se zdravou výživou.
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.