MyRaw Café

MyRaw Café
Dlouhá 39, Praha 1, 11000
603 415 938
myraw@myraw.cz
https://www.facebook.com/myrawcafe

Pondělí - Pátek: 09:00 - 22:00
Sobota: 11:00 - 21:00
Neděle: 11:00 - 18:00

Kavárna MyRaw Café je stoupencem raw vegan food, tedy zdravého životního stylu, kdy veškeré suroviny jsou zpracovávány max. do teploty 42° C, a proto si zachovávají svoji „živou“ hodnotu všech enzymů a vitamínů. V naší kavárně Vám nabídneme tu nejlepší praženou kávu, jakož i alternativní přípravu kávy pod vedením baristy Jakuba, milovníka kávy a „latté artu“. Její lahodnou chuť pak doplní raw veganské dezerty pod taktovkou dlouholetého vitariána Tomáše. Nezaměnitelnou chutí si vás také podmaní polední menu a slané chuťovky, jako jsou ořechové sýry, dipy a tyčinky.

Veškeré naše výrobky jsou připravovány z čerstvých a čistě rostlinných, převážně bio surovin, které neobsahují lepek, laktózu ani cukr. Přesvědčit se o tom můžete na vlastní oči přímo v naší útulné kavárně ve stylu Provance, neboť výroba veškerých raw food produktů probíhá přímo před Vámi ve formě tzv. show – cooking.

Na své si přijdou i milovníci smoothie a fresh nápojů, které Vám s potěšením připravíme. Pro jedinečnost okamžiku si Vám dovolíme nabídnout autentická organická vína od českých námi osobně prověřených vinařů.

Chutnalo vám tu?: 
Zatím nehodnoceno
Ocitli jste se tu poprvé? Vegmania je web věnovaný propagaci rostlinné stravy. Přečíst si tu můžete články, recepty, slovníček pojmů a surovin. Součástí je i katalog vegetariánských a veganských restaurací, bister i kaváren nebo obchůdků se zdravou výživou.
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a 1 - 2x do měsíce vám napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.