Bazalko-slunečnicové pesto na těstoviny

Postup:
Nejdříve jsem pražila jeden hrnek slunečnicových semen, pak jsem je smíchala s hromadou fialové bazalky a dostatečným množstvím vody a olivového oleje, aby se mixér pořádně roztočil. Pesto jsem ochutila čerstvě mletým černým pepřem, černou vulkanickou solí, ume octem, citronovou šťávou a česnekem. Na olivovém oleji jsem orestovala do sklovata menší cibuli, pak jsem přidala pokrájené zelené fazole a nakonec pokrájený mangold. Přimíchala jsem těstoviny a na talíři je polila pestem.
Pořiďte si slunečnicové semínko. Do kaší, salátů nebo na základ pomazánek.
Chutnalo vám?:
Tagy:

inzerce - blendea - zdraví a síla přímo z přírody
Podobné recepty
ingredience: Agar
Amarant
Arašídy
Avokádo
Batáty
Brambory
Brokolice
Bulgur
Cizrna
Cuketa
Červená čočka
Červená řepa
Česnek
Čočka
Dýně hokaido
Fazole
Hlíva
Houby
Hrách
Chia semínka
Jáhly
Kapusta
Kešu
Kokosové mléko
Kokosový olej
Konopné semínko
Kroupy
Kuskus
Květák
Kysané zelí
Lahůdkové droždí
Lilek
Lněné semínko
Luštěniny
Lískové ořechy
Mandle
Miso
Mořské řasy
Mrkev
Mungo
Mák
Ořechy
Paprika
Petržel
Pohanka
Polenta
Pórek
Quinoa
Rajčata
Robi
Rýže
Rýžové nudle
Seitan
Shitake
Slunečnice
Sušená rajčata
Sójové maso
Tempeh
Tofu
Vlašské ořechy
Zelí
Žampiony