Špalda

Třída míru 64, Pardubice, 53002
463 351 435
info@spalda.cz
http://www.spalda.cz
Otevírací doba: 

Pondělí 8.15- 17.45 h
Úterý 8.15- 17.45 h
Středa 8.15- 17.45 h
Čtvrtek 8.15- 17.45 h
Pátek 8.15- 17.45 h
Sobota 8.30- 12.00 h

chlazené výrobky a polotovary: tofu, tempeh, natto, seitan, pomazánky, tofu salámky,
sojové majonézy, jogurty a dezerty
obiloviny a výrobky z nich: rýže, pšenice, jáhly, pohanka, oves, žito, amaranth, quinoa,
mouky, krupice, vločky, kaše, těstoviny, pekařské výrobky
luštěniny: cizrna, mungo, azuki, fazole, hrách, čočka, sojové boby
sušené ovoce, oříšky, semena, müsli
přírodní sladidla, džemy
mořské řasy, mořská sůl,
ochucovadla: shoyu, tamari, miso, umeboshi, umepasta, umeocet, pickles
hořčice bez chemické konzervace
koření tekka, kořenící směsi
oleje za studena lisované
škrobové prášky: kuzu, arrowroot
zeleninové a ovocné šťávy, ovocné a bylinné sirupy, kombucha, čaje, obilné kávy,
sojové a obilné nápoje, konopné pivo, bylinné likéry, medovina
dia a bezlepkové výrobky
a mnoho dalšího.

Ocitli jste se tu poprvé? Vegmania je web věnovaný propagaci rostlinné stravy. Přečíst si tu můžete články, recepty, slovníček pojmů a surovin. Součástí je i katalog vegetariánských a veganských restaurací, bister i kaváren nebo obchůdků se zdravou výživou.
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V živém online kurzu Veganství pro zelenáče se s vámi podělím o důležitou teorii i praktické tipy a postupy, jak se stravovat pestře a chutně. Na zkušenosti z 12 let mé veganské praxe se můžete ptát přímo z pohodlí svého domova. Zjistěte víc