Vegetariánská středomořská kuchařka - 100 originálních italských receptů

Vegetariánská středomořská kuchařkay
Autor: 
Kol. autorů

Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás.
Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie.

Další knihy ze stejné kategorie

Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny, chutě i lidi na kurz veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny