Sladká rawmance je kuchařka, jakou svět neviděl. Na rozdíl od pohádkové jitrnice je ale opravdová, jen trochu jiná. Ať už patříte ke špičkovým cukrářům, nebo se uměním sladké tečky zabýváte jen krátce pootevře vám dveře k tajemství těch nejzdravějších a nejchutnějších dezertů na světě – raw dezertů připravených z čerstvých přírodních surovin, bez chemie, lepku a laktózy. Díky raw food prospějete svému zdraví a navíc si zamlsáte. V knize najdete recepty na dorty, cupcaky, sušenky, koláče, čokoládu, zmrzliny a chutné snídaně. Přejeme Vám zdravé a zábavné mlsání.
Veronika Klamtová - Sladká rawmance – Tajemství nejbáječnějších raw dezertů
Živé kurzy veganského vaření
24.1. 2026 (3 místa) a 15.3. 2026 (4 místa) od 10:00 do 16:00
Veganské vaření - tofu, tempeh, seitan a spol. | Kobylá nad Vidnavkou (okres Jeseník)
25.1. 2026 (4 místa) a 14.3. 2026 (4 místa) od 10:00 do 16:00
Luštěniny v receptech světových kuchyní | Kobylá nad Vidnavkou (okres Jeseník)
Kurz rostlinného vaření šitý "na míru" | Kobylá nad Vidnavkou nebo u vás doma | pro 2-4 osoby, termín dle domluvy
Školení pro menzy a školní jídelny | termín, počet osob a místo je na domluvě
Nové články
Online kurz Rostlinný jídelníček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
Zjistěte vícAktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?
Zjistěte víc












