Radost z jídla - Nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta

Radost z jídla
Autor: 
Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán

Tato publikace objektivně a bez nadsázky seznamuje se zásadami správného a zdravého stravování, podává jednoduchý a srozumitelný návod, jak efektivně a tvořivě změnit či rozvinout životní styl a stravovací zvyklosti. Zároveň jde o návod k uplatnění tohoto zdravého způsobu života v prevenci a léčbě. Ve 4. doplněném vydání se autoři nově zabývají problematikou zdravé výživy při onemocnění diabetem, onkologickými onemocněními a rovněž problematikou vlivu lepku na lidský organismus.

Další knihy ze stejné kategorie

Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny, chutě i lidi na kurz veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny