Články

vitaminy a mineraly

Jak poznat kvalitní výživový doplněk?

03. 01. 2023   napsal/a: Lenka Špaček | rubrika: Výživa

Je výhodnější získat vitamíny a minerály ze stravy nebo z doplňku. Podle čeho si vybíráte výživový doplněk? Jsou vhodnější liposomální nebo organické varianty? Po přečtení tohoto článku budete pro další výběr výrazně poučenější.

černá čočka

Černá čočka

27. 12. 2022   napsal/a: Pavel Ovesný | rubrika: Potraviny

Černá čočka neboli beluga patří je mezi čočkami tou úplně nejmenší. Její drobná velikost ji přímo předurčuje k přidávání do různých jídel, ať už jsou to zeleninové saláty i různé druhy polévek. Připravit ji ale můžete i na kyselo nebo ji rozmixovat do pomazánky.

Recenze multifunkčního mixéru G21 Blender Comfort

02. 11. 2022   napsal/a: Lenka Špaček | rubrika: Recenze

Hledáte pomocníka, který by vám mohl ušetřit spoustu času? Mixér G21 Blender Comfort vám nejen připraví koktejl, dip či ořechové mléko, ale uvaří i polévku nebo připraví i luštěninová mléka, která potřebují k přípravě var.

Online kurz Rostlinný jídelníček vám odhalí taje rostlinné stravy

Online kurz Rostlinný jídelníček 🥗 Chcete v jídelníčku omezit maso? Anebo ho vynechat úplně? 💪 Chcete být vitálnější, zdravější a třeba i štíhlejší? 👉 Pak jste na správné adrese. V online kurzu Rostlinný jídelníček vám krok po kroku vysvětlím základní pilíře rostlinného stravování - od základů výživy přes jednotlivé druhy potravin a všestrannost jejich použití až po jejich zařazení do běžných jídel. Čeká na vás 18 videí v délce přes 2 a půl hodiny, 4 hlavní části a celkem 45 kapitol plných textů, tabulek a infografik. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Zjisti víc a získej 3 videa z kurzu
Veganské majonézy

Rostlinné majonézy a tatarky

19. 09. 2022   napsal/a: Pavel Ovesný | rubrika: V kuchyni

Před pár lety byly rostlinné majonézy výjimkou, dnes existuje celá řada tradičních i veganských výrobců, které si představíme. A také se můžete inspirovat tipy, jak si rostlinné majonézy a tatarky s trochu trpělivosti můžete připravit doma.