Letní rychlé špagety

Publikováno: 25. 08. 2014   Autor/ka: Kosmetika hrou
Druh jídla: Hlavní chody
Letní rychlé špagety
Ingredience:

pytlík kvalitních barevných špaget
marinované tofu
manglod
pesto – sušené rajčata, olivový olej, oříšky, česnek a sůl

Postup:

Nejdříve si uděláme pesto, kterého klidně namixujte víc. Je vynikající a v ledničce vydrží poměrně dlouho. Ingredience můžete obměňovat. Základem pesta mojí mámy jsou sušená rajčata, olivový olej, vlašské ořechy, česnek a sůl. To vše rozmixujeme ručním mixérem.

Dáme vařit špagety do solené vřící vody. Vedle na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme nasekaný mangold – je ho třeba hodně, protože výrazně zmenší svůj objem. Nakrájíme marinované tofu a přidáme k mangoldu. Když jsou špagety uvařené, smícháme a bon apetit!

Pronikněte za jeden večer do tajů rostlinné stravy

Online kurz Rostlinný jídelníčekV online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka, dochucování i samotnému sestavení jídelníčku. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí domova Zjistěte víc

 

 

Řešíte, jak si dobře vybrat kuchyňský přístroj? Získejte užitečné tipy i slevové kódy z našich článků.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?