Letní gnocchi

Publikováno: 15. 06. 2014   Autor/ka: Kosmetika hrou
Kuchyně: Italská kuchyně
Druh jídla: Hlavní chody
Letní gnocchi
Ingredience:

špenát
gnocchi
pár sušených rajčat
rostlinné mléko
cibule

Postup:

V jednom hrnci vaříme vodu se solí – jak se začne vařit, tak vhodíme gnocchi. Na velké pánvi rozehřejeme olej a osmažíme cibulku, přidáme špenát. Až se špenát zcvrkne přidáme pokrájená sušená rajčata. Podusíme, osolíme a opepříme a nakonec zalijeme trochou hustějšího rostlinného mléka a nakonec smícháme s uvařenými gnocchi!

Počet porcí:
2 porce
Doba přípravy:
25 minut

Pronikněte za jeden večer do tajů rostlinné stravy

Online kurz Rostlinný jídelníčekV online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka, dochucování i samotnému sestavení jídelníčku. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí domova Zjistěte víc

 

 

Řešíte, jak si dobře vybrat kuchyňský přístroj? Získejte užitečné tipy i slevové kódy z našich článků.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?