Grilované portobello a kaše z hokkaidó a brambor

Publikováno: 10. 01. 2017   Autor/ka: Silvie Zemková
Druh jídla: Hlavní chody
Grilované žampióny portobello a kaše z dýně hokkaidó a brambor
Ingredience:

žampióny portobello (podle velikost 1-2 na osobu)
marináda: olivový olej, česnek, sůl, pepř, tymián

kaše
půl menší dýně hokkaidó
3 menší bramory

Postup:

Houby naložit do olivového oleje, česneku, soli, pepře, tymiánu a rozmarýnu, grilovat v troubě cca 15 minut z každé strany na 200 stupňů.

Kaše – dýni a brambory uvařit (poměr dýně ku bramborám 3:2), mixnout s ovesným mlékem, osolit a přidat špetku muškátového oříšku.

Pronikněte za jeden večer do tajů rostlinné stravy

Online kurz Rostlinný jídelníčekV online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka, dochucování i samotnému sestavení jídelníčku. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí domova Zjistěte víc

 

 

Řešíte, jak si dobře vybrat kuchyňský přístroj? Získejte užitečné tipy i slevové kódy z našich článků.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?